Политика за испорака

По извршената порачка на производите на сајтот на Артурс во најкраток можен рок од најмногу 3 дена по меил ќе ве известиме за порачката и испораката, и за допстапноста на бараниот производ на лагер. Испораката е бесплатна за сума во износ над 1000 денари. Ова не важи во случај кога се купува производ за кој во моментот на купувањето важи акција за дополнителен попуст на попустот. Во тој случај, купувачот сам ги покрива трошоците за испорака.

Исто така, за сума помала од 1000 денари купувачот сам плаќа за испорака согласно ценовникот на фирмата за испорака. Пратките се испорачуваат во рок од 2-3 работни дена.

 

При испораката доколку курирот не успее да ве најде на оставената адреса и телефонски број, пратката ќе биде вратена кај нас и дополнително ќе се договориме за повторна испорака.

 

Доколку при испораката на производите забележите дека производот е со одредени дефекти, истиот можете да го вратите назад по курирот и да не исконтактирате на телефон 389 2 2602715 наведувајќи ги причините зошто не сте ја примиле пратката.