Како да се регистрирате?

За да можете да купувате производи преку електронската продавница на Артурс, потребно е да направите кориснички налог, односно да се регистрирате.

 

За регистрација кликнете на ПРИЈАВИ СЕ во горниот лев агол од екранот. Внесете ги Вашите лични податоци и адреса и внесете лозинка. Лозинката треба да ја запомните за да можете да се логирате со неа.

 

По регистрацијата ќе бидете информирани преку меил за Вашата регистрација и ќе треба да кликнете на линкот за да ја завршите регистрацијата и да се најавите, односно да се логирате.

 

Потоа ќе можете да ги користите сите наши услуги, вклучувајќи преглед на претходни нарачки, печатење на фактури и измена на податоци од Вашата сметка.