Вработување

Артурс е секогаш во потрага по нов кадар со желба за работа и напредок во кариерата. Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим ве молиме испратете го вашето CV на меил: info@arthurs.com.mk со назнака ВРАБОТУВАЊЕ , посочувајќи во кој сектор сакате да работите.