Вработување

Артхурс секогаш е во потраба по млади ентузијасти кои сакаат да бидат дел од нашата компанија. 

За да се пријавите , потребано ни е да ни го испратите вашето CV кое треба да ги содржи вашите лични податоци како Име и Презиме, година на раѓање, завршено образование, работно искуство и вештини и способности, и истото да го пратите на меил info@arthurs.com.mk со назнака ВРАБОТУВАЊЕ
Со самото доставување на апликацијата потврдувате дека сте согласни вашите лични податоци кои се дадени во неа да се користат/обработуваат само за процесот на селекција на апликанти за вработување во АРТХУРС ДООЕЛ, и истите ќе бидат избришани по една година, односно по завршување на целта за која се доставени. 

Ве известуваме дека во секое време имате право на повлекување на оваа согласност во писмена или друга форма.