Синдикална продажба

 

Arthur’s е компанија со богата историја која што датира уште од 1991 год.

Најпрепознатлива како ексклузивен дистрибутер на брендот Converse, Dr. Martens, Fila i

Arena, е компанија која нуди широка понуда на модни и спортски обувки и текстил за сите потреби, стилови и генерации.

Нашиот богат асортиман може да го најдете во било кој од нашите малопродажни објекти во Скопје, како :

  • Arthur’s малопродажен објект ГТЦ (на приземје);
  • Arthur’s малопродажен објект Т.Ц. Беверли (на приземје);
  • Arthur’s малопродажен објект Т.Ц. Сити Мал (1-ви спрат);
  • Arthur’s малопродажен објект Т.Ц. Рамстор (1-ви спра

 

Синдикална соработка

Компанијата исто така соработува со голем дел на компании преку синдикална продажба.

Сите членови на синдикатот, во нашите малопродажни објекти имаа можност да купуваат роба во сите горенаведени малопродажни објекти на шест (6) еднакви рати, без камата и без минимален износ при купување со максимална вредност на еднократно купување до 20 000,- МКД.

Потребна документација

- Членска книшка

- Потврда (потпишана и заверена од страна на Синдикатот)

- Потврда (потпишана и заверена од страна на работодавачот)

- Решение (за извршување на административна забрана на корисникот) кое ќе биде издадено од страна на вработениот во малопродажниот објект.

 

За било кои дополнителни информации ви стоиме на располагање

Контакт телефон    02/2 602 715 или 078 333 696

E – mail : info@arthurs.com.mk