Производи за чистење и одржување

Прикажи: Листа / Табела
Прикажи:
Сортирај по:
BAMA Sneaker Fresh спрејот ја елиминира миризбата од патиките и дури 99,99% од микробите. Така вашит..
330Ден. Без данок: 330Ден.
Замислете да можете да ги заштитите вашите чевли и патики, така што нема да им наштети ниту прашина,..
330Ден. Без данок: 330Ден.
Бели патики се задолжително парче што секој треба да го има. Но, за жал тие многу лесно се валкаат и..
390Ден. Без данок: 390Ден.
Чистите патики изгледаат навистина убаво. Без разлика дали се направени од материјал во боја, фенси ..
200Ден. Без данок: 200Ден.
Дајте им ја вистинската нега на вашите патики! Bama Sneaker Care е пена која се грижи за вашите пати..
300Ден. Без данок: 300Ден.
Секој љубител на патики знае: белите и светло обоени ѓонови многу лесно се валкаат. Иновативното реш..
390Ден. Без данок: 390Ден.